Naar de hoofdinhoud

Ik moest na Microsoft-login ook mijn Trackler-wachtwoord invullen — waarom?

Dit gebeurt de allereerste keer dat je met Microsoft inlogt terwijl je al een Trackler-account hebt, maar dat account nog niet aan je Microsoft-identiteit gekoppeld is. Het is een eenmalige veiligheidscheck.

Trackler koppelt je Microsoft-account nooit automatisch alleen omdat de e-mailadressen op elkaar lijken — je bewijst dat het echt jouw account is met je Trackler-wachtwoord of een e-mailcode. Na deze eenmalige koppeling wordt er niet opnieuw om gevraagd (totdat het beleid van je workspace een nieuwe bevestiging vraagt, bijvoorbeeld na de ingestelde maximale ingelogde tijd).

Weet je je Trackler-wachtwoord niet meer? Gebruik de wachtwoord-vergeten-optie of de e-mailcode; deel je wachtwoord nooit via chat met wie dan ook.

Was dit een antwoord op uw vraag?